dinsdag 23 september 2014

Adviespagina's by BuitenSportWinkel.nlVoor onze klanten is BuitenSportWinkel.nl de place to be als Advies en Service belangrijk is. En met een aantal Adviespagina’s gaan wij nog een stapje verder.
 Een goede rugzak, kompas, zaklamp, zakmes of een mooie aanbiedings-slaapzak kopen is een lastige opgave met de uitgebreide keuze van vandaag de dag.
Speciaal om jou te helpen bij het vinden van het juiste product heeft BuitenSportWinkel.nl speciale adviespagina’s gemaakt. Op deze pagina’s kan je eenvoudig het juiste product vinden op merk of prijs. En met als klap op de vuurpijl is er de pagina www.buitensportkoopjes.nl voor de ware koopjesjagers.
Schoolrugzak.nl
Enkele voorbeelden zijn:
Deze pagina’s verwijzen rechtstreeks naar de juiste pagina’s op www.rugzakwinkel.nl alwaar eenvoudig vergeleken kan worden tussen de verschillende mogelijkheden. Eenmaal de keuze gemaakt kan er snel en veilig over gegaan worden tot aankoop en de volgende dag al bezorgt.
Buitensportkoopjes.nl

Andere voorbeelden zijn:
Deze pagina’s verwijzen direct naar de juiste pagina’s op www.buitensportwinkel.nl.

Het online aankopen van buitensport-, outdoor- en kampeerproducten kan met deze webpagina’s snel, veilig en zonder teleurstellingen.
Vind je het ondanks de webpagina’s nog lastig je keuze te maken, wat wij ons goed kunnen indenken, laat je dan adviseren via onze BuitenSportWinkel.nl Outdoor Academy Youtube Kanaal of in het BuitenSportWinkel.nlExperience Centre (klik voor filmpje) in Alphen aan den Rijn. Waar alle artikelen kunnen worden gepast, gevoeld, geproefd, uitgeprobeerd en ervaren, dat alles onder begeleiding van een zeer ervaren adviseur.
Natuurlijk zijn wij ook goed te bereiken via e-mail op info@buitensportwinkel.nl, ons contact formulier op de websites en webpagina’s of telefonisch via 0172-855556 voor raad en daad.

Enjoy!

John Paul Doolhoff
Buitensport specialist bij BuitenSportWinkel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten