zondag 21 juli 2013

De SchoolrugzakEen schoolrugzak moet aan veel eisen voldoen. Daarnaast zijn er natuurlijk persoonlijke wensen . RugzakWinkel.nl heeft een grote collectie met voor ieder wat wils.
In deze Blog zal ik een paar schoolrugzak iconen uitlichten.
Als je praat over een schoolrugzak icoon dan is de eerste rugzak die besproken moet worden de:

Een basic schoolrugzak van 24 liter leverbaar in vele kleuren en designs.
Mede door deze kleuren en designs erg geliefd onder de school gaande jongeren.
Loop een gemiddeld schoolplein op en de Eastpak Padded Pak ‘R is in grote aantallen te zien.
De Eastpak Padded Pak ‘R heeft een hoofdcompartiment groot genoeg voor de benodigde boeken en schriften. Het voorvak is uitermate geschikt voor etui, rekenmachine en ander schoolbenodigdheden.

Voor iets meer ruimte biedt RugzakWinkel.nl de:

De Eastpak Pinnacle is een ruime schoolrugzak voor als er meer boeken en schriften mee genomen moeten worden. Doordat de Eastpak Pinnacle is voorzien van twee grote compartimenten blijft jouw tas goed georganiseerd en grijp je nooit naar de verkeerde boeken. Net als de Eastpak Padded Pak ‘R is de Eastpak Pinnacle ook leverbaar in vele kleuren en designs.

Totaal anders zijn de rugzakken van The North Face, Erg geschikt als schoolrugzak maar met meer comfort en bijvoorbeeld een laptopsleeve.
Een veel als schoolrugzak gebruikte The North Face rugzak is de:

Voor de veeleisende gebruiker is de The North Face Recon met zijn laptopsleeve, vele handige vakjes en een superieur draagsysteem de schoolrugzak van onschatbare waarde.
Het draagsysteem biedt veel comfort en maakt het dragen van de rugzak geen last maar een lust.

Kwaliteit is vaak een punt van aandacht bij het aanschaffen van een goede schoolrugzak. The North Face zag dat daar veelal niet voldoende aandacht voor was vanuit de fabrikant.
The North Face heeft daarom een hele lijn schoolrugzakken gemaakt van het bekende Base Camp materiaal. PVC materiaal wat tegen een stootje kan.
Uitgelicht heb ik de:

Door het gebruik van The North Face Base Camp materiaal een schoolrugzak die tegen een stootje kan. Verder uitgerust met verschillende vakken om jouw schoolbenodigdheden netjes mee te kunnen nemen. Het draagsysteem is er één om door een ringetje te halen. Veel stabiliteit en comfort zijn de grote voordelen.

Naast deze vier schoolrugzak iconen heeft RugzakWinkel.nl nog veel meer modellen van verschillende merken, afmetingen  en kleuren en designs.
Neem snel een kijkje op www.rugzakwinkel.nl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten