donderdag 25 juli 2013

Polaroid Sport Zonnebrillen en Suncovers (overbrillen).Polaroid Sportbrillen


Met het mooie weer van afgelopen dagen is het mij weer goed duidelijk geworden hoe belangrijk een goede zonnebril is. Goede bescherming van jouw ogen is belangrijk ook tijdens het sporten.
 
Sporters weten als geen ander dat een zonnebril veel ergernis kan geven. Afglijden van de neus bij transpireren, wie kent het niet. De Polaroid sportbrillen zijn voorzien van rubber neusbrug en pootjes met rubber afgewerkt wat afglijden voorkomt.

En wellicht nog belangrijker zijn de uitstekende lenzen waarmee Polaroid hun Sport lijn uitrust.
Polaroid die bekend zijn om hun Polariserende lenzen, welke vervelende schittering beperken, bieden verschillende lenzen zodat er voor iedereen een goede en vooral fijne bril beschikbaar is.
BuitenSportWinkel.nl heeft een grote collectie altijd direct uit voorraad leverbaar, vandaag besteld is morgen al in huis.

Polaroid Suncovers (overbrillen)

Voor brildragers is een goede zonnebril vaak een nog lastiger product om te gaan kopen. Een zonnebril op sterkte voor in de auto of casual hebben de meeste brildragers wel.
Maar als je tijdens een dagje weg “overvallen” word door een mooie zonnige dag dan ligt de zonnebril natuurlijk altijd nog in de la thuis. En met een casual zonnebril sporten is ook niet altijd even handig.
Speciaal voor brildragers heeft Polaroid hun Suncovers, overbrillen welke eenvoudig over de gewone bril heen gaan. En nee hoor…. de modellen zijn super slank en helemaal niet zo veel groter dan een Polaroid Sportbril. En de prijs? Voor € 39,95 koop je al Polaroid Suncover. De Polaroid Suncovers zijn geschikt voor alle dag en met de vele modellen zit er altijd wel een leuk model voor jou bij!...
Bekijk ze snel op BuitenSportWinkel.nl!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten