dinsdag 28 oktober 2014

Tegen de stroom in… BuitenSportOutlet.nl geopend. 
Vandaag een feestelijke dag.
Ondanks het economische klimaat en een verminderd consumenten vertrouwen kan BuitenSportWinkel.nl tegen de stroom in vandaag opnieuw een nieuwe Special shop openen.
Vandaag ziet BuitenSportOutlet.nl het levenslicht.
Een nieuwe online shop welke de consument een mooie collectie aanbiedingen en acties biedt.
In samenwerking met onze leveranciers zullen wij de mooiste outdoorgear aanbieden voor de beste prijs. Netjes gesorteerd en met de uitgebreide informatie die je van ons gewent bent.

Na het in November 2013 geopende BuitenSportWinkel.nl Experience Centre is BuitenSportOutlet.nl weer een nieuw hoofdstuk van het mooi boek dat BuitenSportWinkel.nl heet.

Een rondje op het internet laat binnen onze branche zien dat er veel shops de afgelopen jaren niet overleefd hebben. Verder zijn er veel shops die in een soort winterslaap lijken te zijn.
Met hard werken en natuurlijk onze bestaande klantenkring verder informeren en adviseren kan BuitenSportWinkel.nl Group tegen de stroom in laten zien dat succes een keuze is.

Afgelopen weken hebben wij veel Advies en Service pagina’s gelanceerd waarop wij de consument voorzien van allerhanden Advies en Service. Adviseren stopt niet na de verkoop! Zeker bij producten als Slaapzakken, Rugzakken en ander reisbenodigdheden is aftersales en service van groot belang.
Onze klanten waarderen de extra informatie en het oprechte advies.

2015 zal niet alleen het jaar zijn van ons 10 jarig jubileum maar ook zullen er meer Special shops door ons gelanceerd worden. Wij gaan dan ook vol overgave door met de Nederlandse Outdoor- en kampeer-enthousiast voorzien van raad en daad.

De BuitenSportWinkel.nl Group omvat inmiddels:

In het BuitenSportWinkel.nl Experience Centre ben je van harte welkom om de uitgebreide collectie rugzakken, slaapzakken, slaapmatjes en andere kampeeraccessoires te komen ervaren, passen, meten en voelen met de hulp van een ervaren Outdoor Specialist. Samen uitkienen wat de beste is.
Natuurlijk hebben we naast het BuitenSportWinkel.nl Experience Centre ook nog altijd de webshop. 24 uur per dag open, bestellen uit voorraad en natuurlijk met de service die je van ons mag verwachten.

Special shop gespecialiseerd in slaapzakken. Slaapzakken voor iedereen! Voor een festival, expeditie gebruik of zelfs een “Slaapzak op Maat” (filmpje)

Special shop gespecialiseerd in rugzakken. Van Dagrugzak, fietsrugzak, schoolrugzak, motorrugzak  tot tour- of trekkingrugzak. De mooiste collectie netjes voor jou samengesteld.

BuitenSportOutlet.nl
De nu gelanceerde shop selecteert de mooiste aanbiedingen en acties. Kom regelmatig langs voor de nieuwste acties!

Tevens zijn er enkele tientallen websites welke allemaal in teken staan van Advies en Service.
Geen Marketing trucs maar oprecht advies voorzien van links, begrippenlijsten en Youtube Filmpjes
.
Last but not least is er het BuitenSportWinkel.nl Outdoor Academy Youtube Channel alwaar iedereen filmpjes kan bekijken met productadvies alsook Algemeen advies zoals bijvoorbeeld het dragen van een grote backpack of het opbergen van jouw slaapzak of slaapmat.

Ik denk dat ik best trots mag zijn wat mijn team de afgelopen jaren heeft neergezet. Ik hoop dan ook dat wij de Nederlandse consument op hun wenken kunnen bedienen en een positief onderdeel mogen zijn van de geweldige ervaringen die mensen tijdens hun vakantie, wereldreis of andere trips meemaken.

ENJOY!
John Paul Doolhoff
BuitenSportWinkel.nl Group.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten