zaterdag 20 oktober 2012

Think out of the box: Lowland TravelSquare (Reisdeken)Kou in een vliegtuig, bus of trein, slapen in een berghut, jeugdherberg of gewoon tijdens een logeerpartij kan veel comfortabeler dan tot op heden.
De Lowland TravelSquare is een reisdekbedje van zeer hoogwaardige materialen. Oost Europees eenden dons en heel erg lekker zacht polyester (Novaskin) tijk.  Heerlijk zacht en warm en voor tijdens de reis zeer lichtgewicht. Met 800gram en een pakmaat van 30 x 12cm een pakketje dat eenvoudig in je tas past.

<< Na een lange dag wandelen kom je in de berghut en zoals altijd is het er al erg gezellig. Na een goede maaltijd en een lekker drankje word het toch tijd om een slaapplaats op te zoeken, wat blijkt? Inderdaad de mooie schone dekens zijn reeds door andere geconfisqueerd, in de dekenkast liggen nog wel een aantal vieze oude dekens maar om daar nou lekker onder te gaan liggen slapen, nou nee dank je!  De Lowland TravelSquare is de oplossing!

Lowland TravelSquare
<< Na lang wikken en wegen heb je de knop doorgehakt! Je gaat een half jaar of misschien wel langer naar Midden en zuid Amerika om daar de reis van je dromen te maken. Voor de eerste dagen heb je een goed hotel uitgezocht om te acclimatiseren. Maar waar slaap je de rest van de tijd is nog een grote vraag en dat maakt het avontuur misschien nog wel groter?  De Lowland TravelSquare is de oplossing!

<< Een avondje stappen met oude vrienden in een stad ver bij je woonplaats vandaan. De eerste trein terug, nou alleen als het echt niet gezellig is. Maar de hele nacht doorgaan en de eerste trein terug naar huis is wel gelijk weer het andere uiterste. Een slaapplaats kan je wel vinden bij een vriend, maar een slaapzak mee zeulen is een ramp. De Lowland TravelSquare is de oplossing!

Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld als nooddeken in de auto, dekbedje in caravan of vouwwagen en verpakt in de bijgeleverde opbergzak ook als kussen te gebruiken.

Gegevens:
Prijs: € 110,83 incl 21% BTW
Gewicht: 800 gram
Afmetingen: 210 x 160cm
Pakmaat: 30 x Ø12 cm
Te Koop bij:  SlaapzakWinkel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten